Här gick man ju i shorts i förrgår eller så. Inte hade vi börjat oroa oss för frost! Men i morse såg det ut såhär i squash- och pumpalandet:
Jag skördade alltihop direkt, men jag hoppas att det inte är förstört? Vet inte vad jag ska göra med allt. Vintersquashen kanske inte går att lagra nu, eller? Om jag gör inläggningar och sånt, funkar det fastän det är frostangripet? Och en annan sak jag undrar; vad tusan är det för sort, det som ligger närmast kameran och till höger på bilden nedan? Hur jag än har letat i vår dokumetation hittar jag inget som stämmer in på det utseendet. Trodde först det var vintersquash, men så hittade jag en ”riktig” vintersquash (längst bak till höger) och nu vet jag inte…
4 svar på ”Frostchock!”
Om du har några stackars squashblommor kvar: fyll med lagrad ost och stek på full patte i smör!
Bra tips, tack! Har massa stackars blommor kvar, de ser lite vissna ut nu efter frosten men de är säkert goda ändå. Har också hört att man kan fritera dem! Låter okså sjukt gott.
Ja, jag har inte testat, dock. Är skitskraj för en massa het olja och vad gör man ens av den sen? Hehe
Ja det vete fan. Sopnedkastet?